Otilia si Costin

prieteni inainte de toate si parteneri de imaginatie.

Aflati intr-un moment in viata, cu care majoritatea oamenilor se confrunta, prea stresati de problemele cotidiene, ne-am gasit relaxarea in flori si in lucruri hand-made.

Asa s-a nascut Flover. Din iubire pentru natura si din dorinta de a crea lucruri frumoase.

Suntem doi oameni simpli si ne place sa punem mult suflet in ceea ce facem. Ne dorim sa bucuram inimile si ochii clientilor nostri, dar si a celor care ne admira de la distanta.

Cum ne-a venit ideea Flover? Nunta noastra!

Ne doream sa avem invitatii frumoase, iar florile sa fie lasate sa straluceasca in frumusetea lor naturala. De fapt, ne doream ca totul sa fie mai diferit, dar totusi frumos!

Cochetand de-a lungul timpului cu tehnici hand-made si cu programele de editare, am scos de la naftalina manualele si ne-am pus pe treaba. Incet am creat cateva modele de invitatii care au fost foarte apreciate de cei dragi noua. apoi ne-am gandit ca poate vor fi apreciate si de oamenii care nu ne cunosc si astfel putem sa reinterpretam ideea unei invitatii de nunta. Noi nu credem ca o invitatie este doar o bucata de carton care apoi va fi aruncata la gunoi!

Pentru noi, o invitatie la nunta este cea mai frumoasa declaratie a unui inceput in doi. De asta ne dam silinta sa le facem speciale!

Nici cu florile nu ne-am dat batuti, desi a fost o provocare pentru noi, dar una care aduce foarte multe satisfactii in suflet.

Un citat pe care l-am gasit intamplator spunea ca: acolo unde infloresc florile, inca exista speranta!

Noi credem in aceasta vorba, deoarece este dovada vie ca am ajuns sa facem ceea ne ce doream de mult timp si mai ales sa facem lucruri care ne fac fericiti pe noi, dar si pe cei din jur.

Motto-ul nostru? … make small things with great love! ♥♥♥Otilia

Sunt responsabila cu designul invitatiilor si al florilor. Discutiile lungi si placute cu viitoarele mirese (despre flori, tematica, dorinte, temeri, emotii) sunt printre activitatile mele preferate.


Costin

Imi place mult sa lucrez cu lemnul si sa pun in practica multe idei ale mirilor. Constant ma documentez despre ultimele tendinte si flori folosite. Panourile si pergolele cu flori sunt structurile mele preferate.


Jacques

Responsabil cu entertainmentul, poate parea un task usor, dar nu este! Extrem de fotogenic, Jacques ne este mereu alaturi cand suntem in pana de idei, mai ales in privinta pozelor.


Esti gata sa pui in scena toate visele si dorintele tale despre marea zi?

Hai sa discutam!