Pentru noi, invitatiile de nunta nu sunt doar simple cartoane lipsite de importanta!

Sunt confirmarea unei povesti de dragoste cu final fericit. Daca ai tot cautat pe internet idei de invitatii sau vrei un model mai deosebit, noi iti putem crea invitatia mult dorita! Vom cauta elementele potrivite si o vom realiza de la 0. 

Pentru noi personalizarea unei invitatii nu inseamna doar modificarea textului, ci amprenta pe care povestea voastra o va pune asupra ei!

Prin urmare, materialele pe care noi le folosim sunt de cea mai buna calitate! Majoritatea sabloanelor florale cu care lucram sunt realizate prin speciala tehnica watercolor. Ele se deosebesc din naturaletea culorilor (de cele mai multe ori fiind nuante de pastel), precum si prin varietatea de modele florale.

Pentru ca sabloanele sa isi pastreze frumusetea si delicatetea, toate invitatiile noastre sunt printate pe carton de cea mai buna calitate, cu grosimea de 240 gr. Nuantele cu care lucram la carton sunt ivoire si alb, doua nuante neutre si extrem de versatile. Un plus adus de calitatea cartonului, este si textura lui, care permite culorilor sa fie si mai profunde, scotand in evidenta aspectul de pictura.

O data ce schita este facuta, avem grija sa gasim pamblica si plicurile in nuantele care se asorteaza perfect cu intregul design.


Descopera colectia noastra de invitatii hand-made:

♥ Bleu ciel  

♥ Cherry Blossom 

♥ Delicate Magnolia 

♥ Dreaming of peonies 

♥ Greenery 

♥ Kraft flowers 

♥ Misummer 

♥ Poppies field 

♥ Scent of spring 

♥ Touch of marsala