Katy si Dragos nu sunt doar doi tineri care si-au promis iubire vesnica pe 3 septembrie; sunt doi oameni atat de frumosi, de veseli si cu inimi atat de mari, incat ne-am dori  sa fim mereu prin preajma lor, pentru a ne binedispune si a ne incuraja atunci cand ne este mai greu.

Mare iubitoare de flori si culori pastelate, in ziua in care a spus “Da”, Katy a fost asemenea unei tuberoze: extraordinar de frumoasa, delicata, zambitoare si…pastelata!

In ziua nuntii, am continuat sa ne jucam cu aceleasi pasteluri, insa de aceasta data, parfumata lavanda a fost in centrul atentiei si tematica intregului eveniment. Buchetul a fost o explozie de arome proaspete si intense: lavanda cu mirosul ei puternic, wax-flower cu aroma de lamaie, trandafirii David Austin cu aroma de gradina englezeasca.

Ziua de 3 septembrie a fost calduroasa ca o zi de vara! In timp ce Katy si Dragos aveau cununia religioasa si sedinta foto, noi lucram de zor la coloratele aranjamente florale. Curiosi cum i-am intampinat?

I-am asteptat cu muuuulte lumanari si flori.

Pergola din lemn de mesteacan, decorata cu eucalipt si hortensii, a fost un altfel de colt foto, unul care se potrivea extraordinar de bine cu piscina din spate (credem ca hortensiile au fost cele mai fericite ca au stat langa apa, caci au fost toata seara intens hidratate).

Sala fiind una simpla si eleganta, ne-am permis o mare lejeritate in a ne juca cu paleta coloristica a florilor. Lavanda fiind in centrul atentiei, am ales mai multe nuante pastelate care sa se asorteze perfect: hortensii si trandafiri lila, hortensii bleo, minirose ivory, wax-flower alb si vuvuzela somon, toate fiind completate de frumosul verde al echeveriei.


Flori si decoratiuni: Flover

Fotografii: © Ciprian Iacob

Video: © Alexandru Mihai

Rochie (starea civila): Claudia Irimiea – Her Dress

Locatie: Restaurant Eos