Asa cum v-am povestit in rubrica ~Despre noi~, suntem mari iubitori de natura. Asa ne-am dorit sa fie si nunta noastra, cat mai aproape de tot ce este viu si ne înconjoara. De mult visam la conacul Polizu si vedeam acolo oaza perfecta pentru noi doi si invitatii nostri.

Florile si decorul ni le-am facut singuri si nu am stat mult sa ne gandim ce vrem sa facem. Eu imi doream sa simt mireasma primaverii si îmi doream flori din gradina unde am copilarit.

M-am bucurat de bujorii de tara crescuti si recoltati cu mare grija de bunicul meu si de iasomia din gradina mamei.

Costin a fost cel care m-a surprins in mod placut si mi-a daruit cel mai romantic moment, atunci cand mi-a facut buchetul de mireasa: natural, rebel, nefinisat, dar foarte parfumat, asa cum l-am visat.

Unul din cei mai importanti invitati in acea zi, a fost catelul nostru Jacques. Ne-am bucurat nespus ca ne-a putut fi aproape si am creat impreuna cu el, amintiri pentru o viata. Pentru ca ne-am dorit sa simta si el spiritul de sarbatoare, i-am croit dintr-o camasa de a mea, o camasuta pentru el, in nuantele cerului senin. Vazand pozele, mi-am dat seama ca si el a trait acea zi la aceeasi intensitate ca si noi.

Pur si simplu, cand il imbraca Costin, i se citeau emotiile in ochi.

Noi putem spune cu mana pe inima, ca am trait acea zi si am simtit-o! Am lasat emotiile la o parte si ne-am bucurat de tot ce a fost mai frumos. Am avut oameni dragi alaturi, putini dar buni si natura a tinut cu noi, caci am avut parte de o zi foarte calduroasa, dupa multe zile de ploi.


Flori si decoratiuni: Flover

Fotografii: © Timewriters

Event planner & candy bar: Tillia Events

Locatie: Conacul Polizu