♥♥

Nimic nu se compara cu un peisaj verde crud si un munte, ca decor pentru ziua nuntii! Tin minte si acum primul email al Simonei si momentul in care ne-a spus locatia evenimentului. Eram mai mult decat incantati si visam cu ochii deschisi. Petrecerile in aer liber au pur si simplu ceva aparte si iti dau un sentiment atat de placut, insa greu de explicat in cuvinte.

La pensiunea unde s-a organizat nunta, totul este atat de frumos, de proaspat si de natural ca odata ajunsi acolo, nu ne venea sa credem in ce colt de rai vor sta florile noastre. Da, ne simteam norocosi ca ne-au ales pe noi!

Culoarea preferata a Simonei este rozul prafuit cu o pata subtila de auriu-cooper, asa ca tematica nuntii a fost in jurul acestei cromatici: roz pudra, recuzita bronze, mult alb si verde din plin. Florile au fost alese cu mare grija in asa fel incat sa confere senzatia de naturalete si prospetime, sentiment pe care vrem sa il transmitem la fiecare eveniment pe care il organizam.

Asa cum se observa din portofoliu, stilul nostru de lucru este unul minimalist, florile sunt intotdeauna in centrul atentiei, folosim accesorii putine si discrete, intocmai pentru a lasa naturaletea sa isi spuna povestea.

In buchetul Simonei am folosit o selectie de flori speciale: trandafiri David Austin Keira si Purity, bujori, dephinium, mathiola, scabiosa, heleborus, fistic, iedera, rozmarin si mai multe soiuri de eucalipt. De altfel, am avut mana libera la elegerea lor, singura dorinta a miresei fiind acel touch de roz pudrat. Buchetul a fost unui nefinisat, natural (asa cum ne caracterizeaza) cu un miros puternic de natura proaspata si legat lejer cu pamblici ivoire, roz pudrat si verde inchis. Pe fundal de munte, au iesit niste fotografii minunate!

Petrecerea a avut loc in aer liber, pe o terasa cu o priveliste care iti taia respiratia la propriu!

Asa-i ca uitandu-va la fotografii simtiti natura prin toti porii?

Dragii nostri, Simona si Florin, va suntem tare recunoscatori pentru aceasta experienta minunata!

Am lucrat cu mare drag nunta voastra si va vom avea mereu in suflet.

Otilia, Costin & Jacques


© photo: Sabina Margaian

locatie: Cetatea Carului, Moeciu, Brasov


Pentru o calitate mai buna a fotografiilor si a detaliilor, recomandam ca povestea sa fie vizualizata de pe desktop.